Top aanbiedingen

Zoek nu

Sportieve vakantie in Tsjechië

Bij de Last Minutes in Tsjechië vindt u een mooie sportieve vakantie in de aanbieding, zeer veelzijdig en vaak op de mooiste locaties. Wat dacht u van een schitterende watersport- en strandvakantie aan het Lipnomeer, zowel de omgeving als de voorzieningen zijn prachtig en all-round. De wandel- en fietsvakantie is bijzonder vanwege de vele paden en routes. Paardrijden in de natuur, door de bossen, kan tijdens een Last Minute vakantie in Tsjechië, met of zonder gids, u kunt zelfs paardrijlessen nemen. Een golfvakantie in Tsjechië is speciaal, dankzij de natuurlijke omgeving en de voortreffelijk aangelegde golfbanen. Voor actie boekt u een Last Minute in Tsjechië.

U vindt een bijzondere Last Minute vakantie in Tsjechië

Bijzondere actieve vakanties vindt u bij een Last Minute in Tsjechië. U treft in Tsjechië bijzonder actieve vakanties aan waarbij u kunt ballonvaren, avontuurlijk kano varen in het Reuzengebergte, extreem bergklimmen in het Reuzengebergte, abseilen, uitdagende wandelvakanties dwars door de bergen, kajakken door de grotten, rotsklimmen in het Boheemse Woud. Als u een Last Minute vakantie in Tsjechië boekt, vindt u in combinatie met de bijzondere vakantie een complete en comfortabele vakantie accommodatie, waar u heerlijk uit kunt rusten na een sportieve dag in Tsjechië. Ga deze uitdaging aan en boek een complete Last Minute in Tsjechië.

U zoekt een wintersportvakantie, u boekt een Last Minute vakantie in Tsjechië

Een Last Minute in Tsjechië is een aantrekkelijke wintersportvakantie voor jong en oud. Zo zult u eenvoudig wintersportarrangementen aantreffen die bij uw wensen en mogelijkheden passen. De Last Minute vakantieaccommodaties in Tsjechië zijn compleet, gezellig en comfortabel. Afhankelijk van de locatie kunt u langlaufen, skiën, sneeuwschoenwandelen en vergeet de apres-ski en kinderopvang niet, het is een mooi wintersportgebied, zo vindt u in het Reuzengebergte pistes zoals Horni Domky en Studenov, zowel voor de beginner als gevorderden een prettige skilocatie met een behoorlijke sneeuwzekerheid. Bij Harrachov vindt u de bekendere skigebieden, met afwisselende pistes, er is een skischans, een skischool, gezellige aprés-ski mogelijkheden. Boek een Last Minute in Tsjechië.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen