Top aanbiedingen

Zoek nu

Vakantie in de natuur

Een vakantie in de natuur zijn een belangrijk onderdeel van de Last Minute in Tsjechië. Deze vakanties zijn voor hen die op zoek zijn naar rust, stilte in de natuur. U vindt prachtige Last Minute accommodaties midden in de natuur of net bij een natuurreservaat, ver weg van massatoeristische vakantiebestemmingen. Dankzij de schitterende natuurlijke omgeving zijn deze actieve Last Minute vakanties in Tsjechië vrij eenvoudig te realiseren, er wordt tegenwoordig met zorg omgegaan met de natuur in combinatie met toerisme. Breng een bezoek aan het Reuzengebergte, met de indrukwekkende bergen. Bezoek de Punkvagrotten, bewonder de omgeving van het Boheemse Woud, ook zeer geschikt voor wandel- en fietsvakanties. Boek een Last Minute vakantie in de natuur in Tsjechië.

Een vakantie in de natuur is een unieke basis voor een spavakantie

De Last Minutes in Tsjechië, een vakantie in de natuur gaat hand in hand met een spavakantie in Tsjechië. Zonder de unieke natuurlijke omstandigheden zouden er geen kuuroorden bestaan. Karlovy Vary is de bekendste spavakantiebestemming in Tsjechië, ook Goethe en Beethoven waren hier te gast. De entourage is prachtig, de bosrijke en heuvelachtige omgeving is samen met de genezende en ontspannende warmwaterbronnen een prachtige locatie voor uw ontspannen vakantie in Tsjechië. U zult speciale Last Minute aanbiedingen van een vakantie in de natuur in combinatie met een spavakantie tegenkomen. U vindt hier klassieke methodes, mooie bouwstijlen en moderne faciliteiten, boek een Last Minute vakantie in Tsjechië, 100 % natuur.

Tsjechië heeft veel natuurreservaten, boek een Last Minute vakantie in Tsjechië

Denkt u aan een Last Minute in Tsjechië, dan denkt u aan een vakantie in de natuur en aan de mooie natuurreservaten in Tsjechië. Liefhebbers van de natuur gaan hier uit hun bol. Het diverse natuurlandschap van bergen, bossen en rivieren zijn vaak te vinden in de omgeving van een Last Minute vakantiehuis in Tsjechië. Zo vindt u prachtige natuurreservaten in Tsjechië zoals het Reuzengebergte, het Boheemse Woud, nationaalpark Sumava, maar ook minder bekendere zoals het nationaalpark Podvji, een prehistorisch bos met slingerende riviertjes en dalen, met bijzondere flora en fauna, hier viert u nog echt wandel- en fietsvakanties in de natuur. Boek een Last Minute in Tsjechië.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen