Top aanbiedingen

Zoek nu

Last Minute cultuurvakantie in Tsjechië

Een cultuurvakantie is een veelzijdige Last Minute in Tsjechië. Praag is de hofleverancier van de culturele vakantiebestemming, maar er is veel meer. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Sint Vituskathedraal uit de 14e eeuw, het heeft een prachtig interieur en eeuwenoude fresco´s. Een schitterende historische cultuurvakantie in Tsjechië, waar u van kunt en mag genieten tijdens een Last Minute cultuurvakantie. Bezoek het oudste Benedictijnenklooster Kladruby, of de parochie en bedevaartkerk van Mariaboodschap Hejnice, de laatste is met name een internationale religieuze cultuurvakantie in Tsjechië, perfect te combineren met een Last Minute in Tsjechië. Deze bijzondere Last Minutes in Tsjechië kunt u nu boeken.

Onvergetelijke stedentrips in Tsjechië

De Last Minute in Tsjechië is een mooi voorbeeld van actief genieten. De actieve vakantie in de natuur is prachtig, maar een vakantie zoals een stedentrip is ook zeer aantrekkelijk en afwisselend. Een stedentrip in Praag is onvergetelijk, dankzij het brede aanbod van cultuur zoals de Joodse Wijk, musea in soorten en maten, de culinaire cultuurvakanties met traditionele gerechten, de bouwstijlen. Boek een Last Minute vakantie in Tsjechië in Praag, bezoek de Praagse burcht, geniet van een romantische wandelvakantie langs de oever van de Donau, zoek een intiem restaurantje op. Hoe u uw Last Minutes in Tsjechië ook invult, succes verzekerd.

Cultuurvakantie In Tsjechië

De Last Minute in Tsjechië is een mooie manier om even te ontspannen en de overdosis stress weg te werken. De cultuurvakanties zijn uniek en indrukwekkend, denk hier vooral aan een bezoek aan Theresienstadt, het ex-concentratiekamp met een bizarre, historische waarde. Daarnaast vindt u Villa Tugendhat bij Brno, het eerste moderne kunstmonument in Tsjechië, het openluchtmuseum in Walachije, er is architectuur, er zijn talloze musea die u kunt bezoeken, het aantal culturele vakantiebestemmingen in Tsjechië is groot. Bekijk de aantrekkelijke aanbiedingen van cultuurvakanties in Tsjechië. Bedenk wat u wilt zien en boek een last-minute in Tsjechië.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen